ارائه گواهینامه

پس از طی دوره آموزشی و موفقیت در آزمون، گواهینامه آموزش بهداشت اصناف صادر می گردد.

برگزاری آزمون

در پایان هر دوره آموزشی، از مطالب آموزش داده شده در طول دوره آزمون برگزار می گردد.

 

دوره های آموزشی

برگزاری دوره های آموزشی بهداشت اصناف، زیر نظر شبکه بهداشت شرق توسط اساتید مجرب

 

77 نوع ماده سرطان زا، هديه ظروف يکبار مصرف!!!

77 نوع ماده سرطان زا، هدیه ظروف یکبار مصرف!!!

ظروف یکبار مصرف پلیمری و کیسه‌های پلاستیکی در صورت تماس با مایعات و مواد غذایی بالای 40 درجه، ماده‌ای شیمیایی به نام استایرن از خود خارج می‌کنند که موجب تلخی غذا می‌شود. این ظروف بیش از 77 نوع ماده سرطان‌زا را به‌همراه دارند.

کارگاه های زیرزمینی و فروشگاههای بی نام و نشانی به دور از چشم ماموران بهداشت، ضایعات و زباله های کارخانه ها را جمع کرده و با استفاده از این مواد دست دوم، ظروف یک بار مصرفی با یک چهارم قیمت ظروف یکبار مصرف تولید شده از مواد اولیه تولید می کنند که مواد سمی این ظروف به دلیل اینکه یک بار تجزیه شده اند، به راحتی وارد مواد غذایی می شود.

توصیه می شود ظروف یکبار مصرف از کارخانه های معتبر و فروشگاههای بزرگ که دارای علامت استاندارد و یا مارک دار هستند، خریداری شود. استفاده ظروف یکبار مصرف ممکن است از بروز بیماریهای عفونی جلوگیری کند چون با یکبار مصرف دور انداخته می شوند اما باید توجه داشت که ظروف یکبار مصرف غیر گیاهی حاوی پلیمرهایی هستند که در اثر حرارت مواد غذایی، اسیدی و چرب، رادیکال آزاد تولید می کنند.

برخی از مواد شیمیایی تشکیل دهنده این ظروف نیز در درازمدت علاوه بر سرطان و سایر بیماریهای غیر واگیر منجر به بروز انواع اختلالات گوارشی و ریوی می شوند. در ساخت ظروف یکبار مصرف به منظور جلوگیری از شکنندگی ظروف، از مواد پلاستیکی لایزر استفاده می شود، بنابراین اگر درون این ظروف آب جوش یا غذای داغ مانند آش ریخته شود، این مواد حل شده، وارد بدن و به دلیل داشتن ترکیبات خاص در اثر استفاده طولانی مدت از این مواد منجر به بروز سرطان های مختلف می شوند.

با تغییر الگو و کاهش مصرف کیسه ها، ظروف و محصولات یک بار مصرف پلاستیکی و به جای آنها استفاده از ظروف با پایه گیاهی (نشاسته ذرت و سیب زمینی) و بازگشت به فرهنگ سنتی استفاده از ظروف ملامینی و چینی برای توزیع نذورات، منجر به کاهش و حذف مشکلات زیست محیطی، بهداشتی و اقتصادی کشور در این عرصه می شود.

ظروف یکبار مصرف گیاهی تخریب پذیر بوده و در زمان کوتاهتری (6 ماه)، نسبت به ظروف پلاستیکی در محیط تجزیه می شوند، بدون اینکه آثار تخریبی بر محیط زیست پس از تجزیه شدن در خاک داشته باشد.

5 دیدگاه

افزودن یک دیدگاه

طراحی سایت